potravinárske armatúry |
Pasterizačná stanica
Je kompletné zariadenie určené na pasterizáciu mlieka, mliečnych výrobkov, džúsov a podobných potravinárskych produktov. Slúži na predĺženie trvanlivosti výrobku sterilizáciou a chladením. Zariadenie môže byť zostavené a navrhnuté odlišne podľa rôznych požiadaviek zákazníka na ohrev, sterilizáciu, konzerváciu a chladenie. Prevádzku zariadenia riadi automatický systém.
1.. Hlavné technické parametre:
spracovaný produkt |
Krém |
Mlieko |
Mlieko |
Prevádzkový výkon (l / h) |
1000 |
3000 |
10,000 |
Sterilizačná teplota ( ˚C ) |
97 |
85 |
85 |
Výstupná teplota ( ˚C ) |
Možno prispôsobiť |
||
Výkon motora (kW) |
2 |
2.5 |
7 |
Výmena tepla Plocha (m2) |
9 |
15 |
36 |
Ovládacie Stupne |
Plne automatické |
||
Materiál |
A304 |
||
|
|
|
|